Autopoetsbedrijf Car Care Expert

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je Lada omdat deze er oud uit ziet? Wij boenen je audi van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto mat doet lijken komt door onweer, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de prachtige glans die je bolide ooit eens bezat weer terug komt. De laklaag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste resultaat. Onze mensen zijn altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste autowax en geven de grootste zorg aan je auto. Zie op onze webpagina enkele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. Spoedig staat er dan weer een geweldig fonkelende wagen voor je woning waar je een zalig gevoel van ervaart.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutels en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die schadeplekken maken de kleur ook futloos, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een glansrijke auto te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krassen dieper zijn, maar daar zijn andere tactieken voor benodigd. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer de helderheid die het had toen je hem voor het eerst zag. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een nieuwe Toyota? Dat je een blokje aan het lopen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er interessant uit? Met onze glas-coating dienst gaat ook jouw Lada er net zo mooi van worden, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een toegevoegde ondersteunende laag over je momentele lak heen welke vele jaren blijft bestaan. Voordat de glascoating op de vierwieler kan worden gepoetst behoort de heilige koe eerst grondig gepoetst te zijn wilt het middel blijven zitten. Na deze glas-coating hebben waterdruppels en vuil geen houvast meer op je laklaag, je auto blijft spik en span.

Ook de binnenzijde van je vierwieler kunnen we volledig schoonmaken zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Leren zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant te vinden is is zo netjes of als je net de autosleutel hebt verkregen. Maak je meer kilometers dan is deze minder schoon als dat de bedoeling is. Als je je vriendin een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. De lederen stoelen komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Lada net bij de auto dealer had opgehaald? We gaan niet met een aangename reuk domineren, maar halen deze weg zodat je interieur weer zalig geurt.

Om je voertuig volstrekt van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten maken bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, het is net wat jij ons opdraagt. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je vriend. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze webpagina voor meer informatie.

Ben je niet zo blij meer met je Fiat omdat deze er fletch uit ziet? Wij boenen je mercedes van links tot rechts tot elk deel weer straalt. Iets dat je Audi duf doet lijken komt door het weer, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Na continu buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook best onbetwistbaar, maar geen probleem, wij geven die wonderbaarlijke schittering naar boven. Voor de fraaiste resultaten zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Ons team is altijd trots op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze webpagina. Binnenkort staat er dan weer een geweldig fonkelende automobiel voor je verblijf waar je opgetogen om mag zijn.

Op de meest vreemde momenten is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je liever niet ziet. Al die vlekjes maken de kleur gelijk vaal, het is wel eens mooier geweest. Om je bolide dan weer volstrekt zonder krasjes te verkrijgen kan je deze aan ons toevertrouwen Lees meer om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutels, een paar boomtakken of grind weer compleet onzichtbaar. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die glimmende kleuren van een voertuig? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van wauw dat ziet er gaaf uit? Dat wordt gedaan met nano-coating en dit is wat wij ook doen, dus jouw bolide kan net zo gaaf worden. Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een aparte ondersteunende laag over je huidige autolak heen die voor vele jaren goed is. Voordat de nano-coating kan worden gewreven behoort de heilige koe een schone en gladde lak te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere viezigheid van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler naar je werk kan.

Ook de binnenzijde van je auto kunnen we totaal zuiveren zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Leren zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat je ziet is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Waar is het auto interieur laten schoonmaken voor nodig? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo schoon meer als toen het was. En wat voor persoon wilt er nu in een smerige omgeving zitten. De lederen stoelen komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Ford aangenaam ruiken, alleen duurt die geur niet voor altijd. Alle onprettige geurtjes die in het auto interieur zitten verstopt halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je vierwieler overal schoon. Neem als voorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt doen wij. Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. We zouden het fantastisch vinden als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je oom. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze site een bezoek zodat je een afspraak met ons kan maken.

Report this wiki page